Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Χρήσης Ουσιών και του Δικτύου Φορέων για Άτομα Με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Συνεχίζονται ο 2ος και 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας από τον Οργανισμό "Άγιος Λουκάς Κριμαίας"

Συνεχίζεται ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας, που πραγματοποιεί, παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ο Οργανισμός Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Η πέμπτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 17.30, στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με θέμα «Κατάθλιψη στην παιδική και εφηβική ηλικία». Εισηγητής θα είναι ο κύριος Γεράσιμος Κολαΐτης, Παιδοψυχίατρος, Επίκουρος Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική, Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», Γενικός Γραμματέας της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος- Ένωσης Ελλήνων Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων. Η συνάντηση, με το ίδιο θέμα, θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη μέρα, Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο Μεσολόγγι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στις 11.30 το πρωί.
Παράλληλα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου επίσης, στις 19.30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου, συνεχίζεται ο 2ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος. Η πέμπτη συνάντηση θα έχει θέμα «Ο ρόλος των εθελοντών στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Κύπρο: Δομή και λειτουργία του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας ( ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ.) στο πλαίσιο του Κέντρου Ενημέρωσης και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.). Εισηγητές θα είναι οι κύριοι Μάκης Γεωργίου, Τραπεζικός, Πρόεδρος Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Φάρος» στην Λάρνακα, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΕΝΘΕΑ και Σάββας Αρτεμίου, Τραπεζικός, β’ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό, στο τηλέφωνο 26310 24959 ή να ενημερώνονται από το Ιστολόγιο του Οργανισμού, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση http://opyimaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: