Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Χρήσης Ουσιών και του Δικτύου Φορέων για Άτομα Με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Συνεχίζονται ο 2ος και 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας από τον Οργανισμό Προαγωγής της Υγείας "Άγιος Λουκάς Κριμαίας"

Συνεχίζεται ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας, που πραγματοποιεί, παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ο Οργανισμός Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η τρίτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 17.30, στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με θέμα: «Συμπεριφορές βίας στο παιδί και στον έφηβο». Εισηγητής θα είναι ο Δρ Σωτήρης Κωτσόπουλος, Ψυχίατρος -Παιδοψυχίατρος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακή Διαταραχή της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ), τ. Καθηγητής Πανεπιστημίων Calgary & Ottawa, Καναδά. Η συνάντηση, με το ίδιο θέμα, θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη μέρα, Κυριακή, στο Μεσολόγγι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στις 11.30 το πρωί.

Παράλληλα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου επίσης, στις 19.30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου, συνεχίζεται ο 2ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος. Η δεύτερη συνάντηση θα έχει θέμα: «Η συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών στην πρόληψη των ναρκωτικών: H προσφορά των εθελοντών και η αξία της συνεργασίας». Εισηγητής θα είναι ο κ. Βασίλης Πασσάς, Ιατρός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικά Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Νομού Αχαΐας και Κίνησης «Πρόταση» για Έναν Άλλο Τρόπο Ζωής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και για τους δύο Εισαγωγικούς Εκπαιδευτικούς Κύκλους Προαγωγής της Υγείας συνεχίζονται. Για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, η εγγραφή τους πριν την 3η συνάντηση είναι η τελευταία προθεσμία, αφού μόνο έτσι μπορούν να συμμετάσχουν στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις (για να λάβει κάποιος Βεβαίωση Συμμετοχής για κάποιον από τους δύο Κύκλους, χρειάζεται να έχει συμμετάσχει σε τέσσερις τουλάχιστο από τις συναντήσεις του).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό, στο τηλέφωνο 26310 24959 ή να ενημερώνονται από το Ιστολόγιο του Οργανισμού, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση http://opyimaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: