Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Χρήσης Ουσιών και του Δικτύου Φορέων για Άτομα Με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Ολοκληρώνονται ο 2ος και ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας

Ολοκληρώνονται ο 2ος και ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας, που πραγματοποιεί, παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ο Οργανισμός Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Η έκτη και τελευταία συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί και για τους δύο Εισαγωγικούς Κύκλους μαζί, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2009, στις 19.00, στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με θέμα «Προβλήματα Ψυχικής υγείας του σύγχρονου ανθρώπου». Εισηγητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος.
Η συνάντηση, με το ίδιο θέμα, θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη μέρα, Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, στο Μεσολόγγι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στις 11.30 το πρωί.
Και στις δύο συναντήσεις, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι αντίστοιχα, θα χορηγηθούν οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής σε όσους συμμετείχαν σε τρεις (3) τουλάχιστο από τις πέντε συναντήσεις που θα έχουν πραγματοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε πως οι απαιτούμενες συναντήσεις ήταν τουλάχιστο τέσσερις, ωστόσο το όριο αυτό μειώθηκε, αφού δεν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις της 24ης και 25ης Ιανουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό, στο τηλέφωνο 26310 24959 ή να ενημερώνονται από το Ιστολόγιο του Οργανισμού, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση http://opyimaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: