Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Χρήσης Ουσιών και του Δικτύου Φορέων για Άτομα Με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Συνεχίζονται ο 2ος και 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας από τον Οργανισμό Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας»

Συνεχίζεται ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας, που πραγματοποιεί, παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ο Οργανισμός Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η τέταρτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στις 17.30, στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με θέμα "Εφηβεία: Από την ανάδυση του Εαυτού στην κατάκτηση του Άλλου". Εισηγήτρια θα είναι η κα Ευγενία Σουμάκη, Παιδοψυχίατρος, Πρόεδρος Παιδοψυχιατρικού Κλάδου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, Πρόεδρος Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (Ε.Ε.Ψ.Ψ.), Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδοψυχιατρικής . Η συνάντηση, με το ίδιο θέμα, θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη μέρα, Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στο Μεσολόγγι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στις 11.30 το πρωί.

Παράλληλα, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου επίσης, στις 19.30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου, συνεχίζεται ο 2ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος. Η τέταρτη συνάντηση θα έχει θέμα "Θεραπεία απεξάρτησης: Μια διαδικασία απελευθέρωσης". Εισηγήτρια θα είναι η κα Κατερίνα Μάτσα, Ψυχίατρος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Μονάδας Απεξάρτησης 18Άνω Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό, στο τηλέφωνο 26310 24959 ή να ενημερώνονται από το Ιστολόγιο του Οργανισμού, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση http://opyimaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: