Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Χρήσης Ουσιών και του Δικτύου Φορέων για Άτομα Με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ολοκληρώθηκαν ο 2ος και ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας






Ολοκληρώθηκαν ο 2ος και ο 3ος Εισαγωγικός Εκπαιδευτικός Κύκλος Προαγωγής της Υγείας, που πραγματοποιήθηκαν, παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, από τον Οργανισμό Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Η έκτη και τελευταία συνάντηση, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε και για τους δύο Εισαγωγικούς Κύκλους μαζί, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Αγρίνιο και την επόμενη μέρα, στο Μεσολόγγι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με θέμα «Προβλήματα Ψυχικής υγείας του σύγχρονου ανθρώπου». Εισηγητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος.

Κλείνοντας τις Συναντήσεις του 2ου και 3ου Εισαγωγικών Εκπαιδευτικών Κύκλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις Συναντήσεις αυτών των Κύκλων, καθώς και όλους τους ομιλητές που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις που τους απηύθυνε ο Οργανισμός και προανήγγειλε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Μητρόπολη, δια μέσου του Οργανισμού Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας», θα μπορεί να παρέχει κλινικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων δομών.
Την περίληψη της εισηγήσεως του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου, το Πρόγραμμα και τις περιλήψεις όλων των συναντήσεων, καθώς επίσης κείμενα και οπτικό υλικό για τους Εκπαιδευτικούς Κύκλους και τις άλλες δραστηριότητες του Οργανισμού «Άγιος Λουκάς Κριμαίας», μπορείτε να βρείτε στο Ιστολόγιο http://opyimaa.blogspot.com/
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στον Οργανισμό, στο τηλέφωνο 26310 24959.

Δεν υπάρχουν σχόλια: